Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nordliga breddgrader och kastanjer

jag känner så mycket att jag nästan överflödar explosioner
en fors går igenom mig, ett bittert leende och vägskyltar är det bästa jag vet
jag vänder aldrig ryggen till det är jag för stolt för

du finns med på kartan men inte din närhet
jag vill till nordliga breddgrader och kastanjer
jag var aldrig någon mästare på geografi och kommer antagligen aldrig
finna dina adjektiv och rörelser på europas karta som strålar romantikens paris
och jag vet inte om jag vågar ge mig ut i världen och leta mera.

jag ser de mörka konflikterna mellan varje liten stad som vill vara så mycket mer
en spännande historik
det är vår historia




Fri vers av emeliewilhelmina
Läst 185 gånger
Publicerad 2009-04-15 01:06



Bookmark and Share


    sårosa
jag får inget grepp om denna , läst typ 5 gånger nu .. men gillar texten mycket !!
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

emeliewilhelmina
emeliewilhelmina