Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trettio mils avstånd

sönderslagen tomhet och jag slår i väggar
sprängs utav milen mellan oss
spränger bort mina känslor
dina tusen frågor men jag vågar inte svara
känner du igen dig
lyssnande tystnad och njutande ögonblick
det bara slår mig hela tiden men vår tid existerar
du vet väl att dina ord skapar ett rum
mina ikea-bokhyllor börjar bli fulla med oss
men du jag kanske köper en ny




Fri vers av emeliewilhelmina
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-15 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emeliewilhelmina
emeliewilhelmina