Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storhetsväsen


Känns

i mitt hjärtats

andaktsrum


stor rörelse

för bara allt


kan jag förklara?


kan du känna?


kan vi vara?




Fri vers av livsdans
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-15 10:48



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
som ett skönt inbjudande till ett meditativt varande...

tack och kosmoapplåder:-)
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans