Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev denna när jag var 19. Nödrim och sådant kan vara kul ibland.


Rocker Through The Heart

I´m a rocker
I love to sin
I´m a shocker
I can feel it in my skin
I am really quick
and I can do some dirty tricks
I´m gonna take this town
And turn it around

Can it be better
I´m dressed in black
I´m dressed in black leather
I´ll give your parents a heartattack
Don´t I look very well
I´m hotter than hell

Even if you say I´m not
I say that I´m hot
See me start to move my feet
And see me start to move my shoes
Can´t you feal the heat
What do ya think ´bout my tattoos

I´m a rocker through the heart
I love to rock
I love to shock
Rocker through the heart
I´m ready to rock´n´roll
And I´m ready to loose control
Rocker through the heart




Fri vers av Johnny Joe
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-16 21:48



Bookmark and Share


  DragonLord
Har läst denna för då du lagt upp den på en annan sida.
Den är skön! Härlig rock´n´roll-känsla!
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Joe
Johnny Joe