Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så här kan det bli ibland


BARFOTA

Barfota går jag genom rummen

känner alla sandkorn

under mina bara fötter

det är våren

som följt mig in



anits 15 april 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 863 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2009-04-15 16:43



Bookmark and Share


    Maria Malm
En skön dikt! Grattis till stjärnan!
2009-04-19

    Ken Cassel
Mycket vacker

Mera kramar!!!
2009-04-16

  Michaela Dutius
Att våren följer med in - det är en ära för våra rum

mycket vacker dikt
2009-04-16

  Eaglemountains VIP
Så underbart vackert skrivet, i få ord, och grattis till stjärnan, min vän .....
2009-04-16

  Rosen VIP
Att få med sig våren in, både i sina inre och yttre rum, ger känslan av längtans balansgång...
grattis till stjärnan!!
2009-04-16

  Havanna
Mysig dikt. Fin!
2009-04-16

    Patrique
En vacker längtan till första barfotadagarna !
2009-04-15

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet vännen min!
2009-04-15

  Roula O
underbart vackert!
2009-04-15

  Maria T
Härligt när våren följer med in
2009-04-15

    ej medlem längre
Underbart!
2009-04-15

  Elaine.S VIP
"det är våren

som följt mig in"

en helt ny vändning på det jobbiga att känna grus under
bara fötter...med dina ord blir det något underbart:))
2009-04-15

  Larz Gustafsson VIP
"Barfota utan strumpor och skor
vill jag vandra med dig..."
2009-04-15

    sajo
Vad härligt och jag som dammsög upp sandkornen och gruskornen idag.

Men din härliga text får ett bokmärke och nästa gång tar jag av mig strumporna och känner gruset mot tårna.
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP