Akrylbild o foto: Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Akrylbild o foto: Ulla


Du hade rätt Ammi

 

minns att jag sa att

jag inga drömmar hade kvar

minns verkligen att jag sa det

ser i andanom hur du

log hemlighetsfullt när du sa

njaä drömmar har vi alla

det är de som för oss framåt

 

i mina tankar fanns det

inte en enda dröm

men i mina drömmar

finns embryon som

väntar på sin jordmån

 

visst hade du rätt min vän




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2009-04-15 22:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppfullt!
2009-04-16

  * Ammi *
min dröm är att dina slår in ..
kram vännen
2009-04-15

    sunnanvind
Härligt..kram lilla vännen!;)
2009-04-15

  Eva Langrath VIP
Gott med så kloka vänner

Eva
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP