Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid gavel och tvärdrag

den melodin rostas i mina öron
på något sätt betyder den strimlade texten mer idag
än den tomma gårdagen
men dörren är på vid gavel och det är alltid tvärdrag
mellan oss
lägg ner dina vapen
det finns inte tid för hemskheter
jag ger fel signaler
hör du inte att jag vrider och vänder
jag gör krokben på mig själv
och jag gnisslar tänder




Fri vers av emeliewilhelmina
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-16 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emeliewilhelmina
emeliewilhelmina