Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våryrsel

 

Himlen hoppar hage
haren skuttar högt

älven dansar tango




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 248 gånger
Publicerad 2009-04-16 13:06



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Skratt, du fångar så väl hur allting börjar röra sig efter vinterns förlamning
2009-04-20

  noname_realmind
Snacka om våryrsel, hi hi...
2009-04-17

  Eva Langrath VIP
En text att glädjas åt ger lust att hoppa hage.
Tack

Eva
2009-04-16

    Bim
...och vissa saker är ingen ide att försöka bota,-de går över av sig själv,-så visst,-det är precis som du skriver,-ja att himlen hoppar
hage,-det borde ju alla kunna se
2009-04-16

    Jnåt
yesss!!!!
2009-04-16

    ej medlem längre
nu i det stekta mellanmoset känner jag mig än mer hemma i dina ord! fantasistiskt underbart!
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth