Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bekräftelse



Bekräftelsens stund i olika format

vi alla vill åt som någon slags mat,

näring för att leva olikhetens behov

ändå bekräftelsen är så pass stor.




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 183 gånger
Publicerad 2009-04-16 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin