Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

välkommen


Vad för sorts själ din kropp beklär,
vad för sorts ande i din själ du bär?
Av vilken art är du kommen
för att bringa frid
ibland jordens disharmoniska liv
än dock så välkommen du är.




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-16 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin