Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtans sång



Släck dina ögon och tänk dig bort
långt bort till ljusets port,
känn så vindens varma smek
känn ängens grödas doft,
hör måsens skri i högan sky
hör längtans melodi.
En längtan om en annan sång
långt bort från våran tid.




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 212 gånger
Publicerad 2009-04-16 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin