Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omedveten vånda

Du får vara som du är
men du måste tänka som jag

paradoxala budskap
studsade som squashbollar
i hennes trygga oroliga hjärta

Mitt i nådens förlovade land
växte kraven på perfektionism

outtalade
infångade
genom hennes hjärtas radar




Fri vers av Tosan VIP
Läst 258 gånger
Publicerad 2009-04-17 19:46



Bookmark and Share


  Marreb
snyggt - gillar speciellt hur du använder orden på slutet. Hjärtats radar....
2009-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP