Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekens blomma


Vart jag än letar efter morgonens stund
finns ingen sida som verkar sund,
söker din närhet
en längtans stund,
vart du än går min längtan består.

Stridande leverne
kampfyllda liv
kämpar mig åter
till din närande frid,
kärlekens blomma allt som du är
sökandet aldrig någonsin förtär.





Fri vers av Carola Bouvin
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-17 19:58



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
finstämd i sin till synes enkelhet
2012-06-02

  Mr Lindemann VIP
I harmoni med dig
i kamp om tillvaron
ser blommande äng
vilar däri och inger
en förhoppning om
bidande tid i blomster
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin