Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döm inte

På ytan helt klar
blicken stark
och sinnet fullt av skratt.
Men innanför
i djupet av hjärnans
innersta krets
är livet helt annorlunda.
Själen fylls av gråt
tårar som fyller ett helt hav.
Ett hav lika stort som evigheten
inne i den mänskliga hjärnan.
Allt är inte som det ser ut
innanför skalet,
Döm inta efter utseendet
en som ser lycklig ut
kan vara den som är olyckligaste.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 211 gånger
Publicerad 2009-04-18 00:32



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Precis så kan det vara...medan ansiktet ler kanske hjärtat gråter...men många ser det de VILL se...för att slippa engagera sig - tyvärr.
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP