Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget annat än Kärlek


Det är svårt att älska
en Kvinna som dig

som ständigt och envist
drar det sista
andetaget ur mig

Ändå är det så
befriande och lätt
det finns helt enkelt
inget annat sätt

än Kärlek

i din närhet
allvar och
lekfullhet




Fri vers av SeXara
Läst 221 gånger
Publicerad 2009-04-18 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara