Foto Ulla " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Vid stugväggen

 

värmen slår emot mig

trots dagens nordanvind

solens strålar

fångas av forsythian

som inte kan nås av

de kalla vindarna

 *

snart står den

i full blom

tack vare sin

placering i lä

och solens varma strålar




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2009-04-18 11:02



Bookmark and Share


  * Ammi *
Naturen bjuder oss mycket vilsamt för hjärta, öga och själ
vackert Ulla!
2009-04-18

  Gunilla VIP
Underbara vår!
2009-04-18

  Hans Christian
Vilken varm dikt med skön sommarkänsla
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP