Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
undrar ibland , var kommer all oro, all ångest ifrån


JAG VET INTE

Jag vet inte, vet inte
om jag vill veta.......

Solen lyser från en klarblå
himmel, här sitter jag innanför
mitt fönster, vet inte om jag
ska gå ut eller inte

Paniken gör mig lamslagen
ångesten gör, att svettpärlor
tränger fram på min panna

Jag vet inte, vet inte
om jag vill veta......

Varför, det blir så här,
i mitt liv många gånger

Våren med sin skönhet,
visar mig hur ljuvligt allt är

Jag behöver gå ut, få nytt
syre i mitt blod, men jag bara
sitter här, ser ut genom fönstret

Jag vet inte, vet inte
om jag vill veta......

Varför, paniken och ångesten
drabbar mig så hårt ibland, gör
att allt känns så svårt, gör så
ont i min själ, i mitt hjärta

Jag vet inte, vet inte
om jag vill veta.......




Fri vers av anits VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2009-04-18 11:34



Bookmark and Share


  WhiteTrashBastard
Paniken rotas i rädsla och paniken kommer ångesten..
när du slutar vara rädd försvinner paniken..oftast iaf..
men tog mej 3år..keep up!
2009-04-28

  Michaela Dutius
En oerhört fin och stark skildring av hur ångest fungerar
2009-04-21

  Maria T
Mycket bra skildring
av panikångest.
Hoppas du kämpade dig
ut i solen till slut.
2009-04-20

  Eaglemountains VIP
Jag vet hur det känns, jag vet ..... tröstekram kommer här

*KRAM*

I morgon känns det bättre!
2009-04-19

    Madeleine Ågren (Maduska)
Bra skildrat, den ångesten vill man krypa ur. Men någon sa någon gång att panikångesten viker om man tar mer plats. Höj rösten, ta plats, kräv din rätt, sa de. Kram.
2009-04-19

  Fånga dagen
Väldigt skört och vackert skrivet

om du vill komma vidarre så låt ångesten få rida ut sin storm under den ligger det annat som du antagligen tränger undan jag vet eftersom jag har vart där många gånger du kämpar emot något säger dikten mig

kram Anna-Karin
2009-04-18

  Elaine.S VIP
Dina ord berör, din känsla önskar jag du skulle få vara utan.
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP