Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En god vän.



jag har en spegel på näsan
dribblar
vädrar
ut

de vågar att stå rakt trots mina
försynta ögon
och mitt stora
fat

som samlar på överblivande tag
en annan är ju till för det med
men jag anser mig vara

en god vän.





Fri vers av Skosnöret
Läst 285 gånger
Publicerad 2009-04-18 21:37



Bookmark and Share


  August L S
Vad fint det är det där med att samla på överblivna tag. Så högst sympatiskt.

Jag tycker om den här dikten, den känns sprittande och varm på något vis. Jag tycker om att jaget ser sig som en fin vän. Jag känner jag tror på det. Och diktens början får mig att le.

Bravo!
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Skosnöret
Skosnöret