Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det andliga, sociala och kulturella livet

du ber mig uppnebara min hemlighet
vad är rymden och vart är jag?
hur kan själen slå sig till ro
när haven drunknar inom mig?




Fri vers av ramsesII
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-19 07:48



Bookmark and Share


  * Ammi *
så vackra rader ..
tack för dem!
2009-05-31

    ej medlem längre
Jag beundrar dina tankar o just amazed by hur du lägger upp orden så att de berör lika starkt som du känner det inombords, underbart!
2009-04-24

  Roula O
vackert och starkt skrivet...
2009-04-19

  Cosmic Johanna
Starkt skrivet, och med det kraftfulla vattenfallet till...

dina hav är djupa.

applåder!
2009-04-19

  Sturesdotter
Känner styrkan i vattnet du har inom dig
(mycket finstämt foto till dina ord)
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

ramsesII
ramsesII