Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


I min evighet

 

i min evighet flödar källan

av vår kärlek den som

räddade oss från ensamödet

och läkte våra sår

 

i min evighet kommer 

kärleken alltid att finnas

i minnen som hjärtat

sprider som guldkorn

 

i hjärtats värme som rinner likt bäcken

som skapat evighetsfåror

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2009-04-19 18:56



Bookmark and Share


  * Ammi *
helt underbar text!
orden flödar i kärlek, så vacker min vän!
2009-04-19

  Sturesdotter
vacker vacker...o porlande
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP