Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till poeterna

Plocka dina ord från vishetens källa, men akta
Dina ord är skapelsen
Och skapelsen blir till det du önskar
Och det du önskat kan inte bli ogjort

Dina ord kan bli till en sten i ditt bröst
eller till en gudomlig röst
I avgrunden hittar vi styrkan åter igen
men akta så att du inte blir offer för synd

Ty en sten i ditt bröst, hittar ingen tröst




Fri vers av Larspers Kristoffer Berglund
Läst 382 gånger
Publicerad 2009-04-19 18:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Varför skall man förmanas och stängas in i regler?
Poesi är inget koncentrationsläger.
2009-04-19

    Johnny Chow2
woow :D kanske jag är lite häftig trots allt xD hahaha XD
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Larspers Kristoffer Berglund