Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Care

 

Det finns ingen annan jag vill ha

men jag vill inte ha dig så mycket längre.




Övriga genrer av EeB
Läst 173 gånger
Publicerad 2009-04-19 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EeB