Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårberusning

När trasten väcker mig
och solen stiger
då går jag upp ur sängen min
därute står små
sipporna och niger
och jag, jag ringer vännen min
vad sägs om picnic
mitt på dan idag?
Vad kul, vad härligt
i naturen
att leva är så skönt
en sådan dag!




Fri vers av Gunnar Norrman
Läst 491 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-19 22:48



Bookmark and Share


    sunnanvind
Känns så härligt befriande!!! Applåd för väl framtagen känsla!
2009-05-01

  Anguis
Najs najs. Poesi behöver inte vara mörk eller sorglig, den kan vara glad och optimistisk också. Det är du bra på Gunnar. Nu är det vår!
2009-04-21

  Bodil Sandberg
O att picnica är det skönaste med våren

härlig och vacker poesi!!
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Norrman
Gunnar Norrman