Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exjobbsredovisning

Titta på grafen!
Vi vet inte vad vi gör.
Är vi godkända?




Bunden vers (Haiku) av Dikt-Anders
Läst 563 gånger
Publicerad 2009-04-20 14:02



Bookmark and Share


    Dikt-Anders
Ordet student är lite opassande då det antyder att personen i fråga försöker lära sig något.
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Dikt-Anders

Mina favoriter
god jul
Saknad