Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pompösa fnitter



Rika
rara
rågblonda
Rut
alltid med något
som sticker ut
smickrar och fnittrar
med alla hon ser
famlar och kladdar
och bara ler,
men insidan hos Rut
luktar ack så surt.

Hägrande fägring
brinnande stund
juvelernas glans
blåsornas frans
glamourens glitter
glamorösa pompösa
fnitter.




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 238 gånger
Publicerad 2009-04-20 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin