Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill berika minnens dar



Vill berika
stunden i aftondans
följer dig varsamt fram,
famntag i ring
rör vi oss kring
musiken underbar,
min kind i mot din
din doft runt min
blandas i behag.
Varsamt dansen
leder oss i
famnar som vi,
fylls i kroppen
av dansens jag
känner mig så underbar
när du med mig
på dansen tar
i minnens ljuva dar.




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-20 22:13



Bookmark and Share


    Tea Alex
Gullig!
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin