Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRÄNSÖVERSKRIDANDE

 

Vi träder över gränser

varje gång våra

blickar snuddar

vid varandras

 

Gränsöverskridande

är ju vad vi gör

vad vi är

Du och jag 

 

Du i din svarta klänning

och näthandskar

pärlor som rinner

över din urringning

 

och jag kan inte

hejda mig

Jag faller på knä

och du greppar mitt hår

och tvingar mitt huvud

bakåt

faller över mig

motståndslöst

 

Var går gränsen mellan

vänskap och kärlek

när kroppar brinner 

 




Fri vers av SeXara
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-21 09:03



Bookmark and Share


  ramsesII
hetta.../
2009-04-25

    ej medlem längre
snyggt!
2009-04-23

  Ewa Flower
Det känns eldigt och härligt när jag läser!
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara