Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korparnas hemvist

 

tidlöst rum ser en

glimt av evigheten

 

korparnas vårserenad

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2009-04-21 17:09



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Korpar är vackra - liksom dina ord
2009-04-21

  Hans Christian
Oj, vilken fin dikt. Verkligen fin poesi.
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP