Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haikuform




Fair play

 

förutsättningen

för rent spel är gemensamt

tagna spelregler

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2009-04-21 18:11



Bookmark and Share


  * Ammi *
så klockrent! och gemensamma spelregler är ju detsamma som respekt, eller hur?
2009-04-21

  Miss Mod
Som pricken över i-et.
2009-04-21

  Eaglemountains VIP
ömsesidig respekt igen .....
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP