Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Frid

 

fridfullt leende

tillitsfullt nickande

årets första kungsängsliljor

 

minner

om tiden vi fick

orden du gav mig

 

glöm aldrig

att vara den du är

glöm aldrig ditt varma hjärta

 

min älskades ord skänker tröst och frid




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2009-04-21 21:17



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Vackert, tröstansfullt när fina minnen kan ge tröst o frid.
2009-04-22

  NågonAnnans
Vackert min vän:) gillar helst raderna;

glöm aldrig att vara den du är

glöm aldrig ditt varma hjärta ,
Tack för fin läsning:)
2009-04-21

  * Ammi *
underbart Ulla, tack för att du delar med dig
kram
2009-04-21

  Sladjana Zubcevic
"glöm aldrig

att vara den du är

glöm aldrig ditt varma hjärta



min älskades ord skänker tröst och frid"
Vackert och mycket stark.
2009-04-21

  Sturesdotter
ja, han hade så rätt så rätt
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP