Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

målar faan på väggen och......


Så stundas dagen
med kommande rädslor
jag snuddar en aning
kring en känsla,
målar upp en bild
från en envis tanke
skrämmer så nästan
slag på mig själv...
målar faan på väggen
... och hoppas på gud.




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 175 gånger
Publicerad 2009-04-21 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin