Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner kärlek


Smygandes

blygt lekandes

lurandes inombords


jag ser

men väntar

tills du sakta berört


hela mig




Fri vers av livsdans
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-22 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans