Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och precis som i en bok

du såg på mig genom sökaren på din systemkamera
och jag... frös i min rörelse, i tanken
det kändes som du såg rakt in i mig, i mina tankar
i mitt plågade inre

du borde veta hur trassligt det kan bli
du som är en tänkare
hur stormigt ett hjärta kan vara
av att se dig när man blundar
att ha dig närmast tanken, drömmen

du tittade på mig genom glänten i dörren
och jag kände mig som en bok
lätt för dig att plocka upp och läsa
sakta bläddra mellan sidorna, slickandes på ditt finger

göra en liten not, läsa ut
och precis som en bok
slänga i traven av andra besegrade åtaganden
men, inte ens du vet vad som döljer sig under ytan




Fri vers av LaAj
Läst 278 gånger
Publicerad 2009-04-22 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LaAj
LaAj