Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skådning av Jupiter, igen


Vak



Ringar som sakta vidgar sig på ytan i en långsam solnedgång
som vi skyndade till men glömde att beskåda

Ditt andetag blev mitt, ett, två, flera
medan ja gick vilse bland adrenalinkickarna

Jupiter igen, sa du viskandes, med sina skyddande ringar
och jag längtade efter att bli färglagd av dina ögon




Fri vers av LaAj
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-24 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LaAj
LaAj