Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innan det tar slut

jag väntar utanför
innan jag träder in
i tanken och besudlar din kropp
innan jag färgar dina ögon röda
och livnär mig på dina kyssar





Fri vers av LaAj
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-15 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LaAj
LaAj