Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såg ett videoklipp från en dans jag var på.....


Dansar mig lycklig

Jag ser mig dansa

så lycklig jag såg ut

 

Jag känner känslan

minnet av min lycka

 

Vilken tur jag har

snart ska jag dansa

 

dansa mig lycklig igen

trots alla bekymmer

 

 

 




Fri vers av desperado
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-23 20:21



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
o vilka härliga rader så dansanta
glädjefulla starka galanta

underbart!!!!
2009-04-24
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado