Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skala av masken

Jag kommer falla framstupa
om du inte håller mig i nackskinnet

Jag kommer drivas till vansinne
om du inte skakar om sinnet

Du puttar fram personen
ingen ser

Du får mig
att inte vara rädd mer




Fri vers av Catboy
Läst 350 gånger
Publicerad 2009-04-23 21:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Härligt med någon som skänker sådan trygghet.
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Catboy
Catboy