Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst

Gå din väg

Hem och slicka dina sår

Jag vill inte höra

Vill inte veta hur du mår




Fri vers av Catboy
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-15 15:59



Bookmark and Share


  greajt
klockrent
starkt
en cut-off-replik
swooosh
snyggt
2010-02-18

  Larz Gustafsson VIP
Ibland har man fullt sjå med sig själv. Jag vet hur det kan vara.
"Fråga mig inte hur jag mår", som Ebba Grön sjöng.
2009-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Catboy
Catboy