Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsresa

Jag märker att ni stannat i tiden
den jag dragit ifrån

Att skrika ut våra lidanden
och supa nere vid ån

Kanske skär jag min hud ibland
men det visar jag inte för er

Jag behöver inte någons hand
och jag blöder utan att någon måste se

Lämna mig i fred att snurra i min egna bana
ni får bli hur förbannade ni vill

Jag har lämnat våran gamla vana
Det är inte min tid som står still






Fri vers av Catboy
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-15 16:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Starkt och modigt av dig att våga bryta mönstret.
2009-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Catboy
Catboy