Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förloraren är den som står upp sist, vet ni väl?

Du sa alltid

"Du kommer överleva oss alla"

men jag känner mig mer död

än någonsin

Jag är ju den enda jag har kvar.




Fri vers av Catboy
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-17 01:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ensamheten kan kännas förödande, dödande.
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Catboy
Catboy