Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pinsamt vara elefant på sjukhus

 

Nu förstår jag, att jag i tanken inte är frisk ännu
för det som bekymrade mig mest
då jag behövde till sjukhus

- var inte vad som hänt -

utan hur tjock jag är
och hur hemskt tungt det måste vara
för dem att hjälpa mig




Fri vers av Mejja
Läst 396 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-24 09:33



Bookmark and Share


  Miss Mod
Detta var härligt på något vis.
2009-05-08

  karenina VIP
en text som förmedlar känslan väldigt väl. önskar bara att diktjaget inte hade kännt så.
2009-05-07

    eva m h
Insiktsfullt!
2009-04-24

  rebecca d
hmmmm insiktsfullt!
...och så speciellt när man är så fin som du....
2009-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Mejja