Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur tystnad

 

det finns en tystnad

som skriker

som ekar

 

en tystnad

kommen ur

evigheters avgrund

 

en tystnad som 

aldrig någonsin tystnar




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-24 19:31



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja tysnaden kan vara så besvärande att den skriker, så sant! klart tysnaden kan vara helande oxå, men påtvingad blir den ett ok
fint skrivet
2009-04-24

  Sturesdotter
Ja, den tystnaden är den allra värsta - fanns det bot, vore jag där och inhandlade ..
2009-04-24

  Eaglemountains VIP
Och den tystnaden är olidlig ....... fint formulerat!
2009-04-24

  LassO
som när man kommer in i ett rum, och det blir alldeles tyyyyst... ;=)
2009-04-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP