Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacklande hjärta


Innan vi beseglade
varandras öden

hade jag aldrig någonsin
bönfallit någon enda
människa i mitt liv

att stanna

som jag bönföll dig
från mitt innersta
när natten nalkades

när månljuset beslöjade
dina ögon och belyste
ditt vacklande hjärta




Fri vers av SeXara
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-24 20:22



Bookmark and Share


  ramsesII
som kärlek kan vara, rädd att förloras, rädd att mista detta mysterium, detta rus av vanvett../
2009-04-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
En gång har jag
bett en man stanna
han gick, den 18/5-09
är det ett år... Vi var
bästa vänner... Hoppas
av mitt hjärta att Du
får ja! Varför har inte
Poeter.se ett tecken
för hjärtan så mycket
som hjärtan används
här... Det hade sett
så fint ut med ett
rött hjärta mitt
i texten!
2009-04-24
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara