" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Invid åbron

invid åbron
möttes själaron

i lustfyllda sinnen
till evighetens minnen

i parken träden myste 
där älskogen lyste

i skuggan invid åbron




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 335 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-04-25 17:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
I skuggan invid åbron har jag stirrat ner i mörka ytan
med kärlek lika het som grytan
Önskat ha en älskad där
om jag bara vetat vem han är!
2010-03-05

  aol
underbart skriftat
2010-02-28

    ej medlem längre
Fint!
2009-04-25

  Sturesdotter
Lugn...o romantik; den bästa blandningen!
2009-04-25

    Lindizz
Med en ton av kärlek flyter dina rader samman, snyggt!
2009-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi