Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överrumplad

.

Märker inte då du smyger intill

när jag ser dig
står du nära

skrämd av attacken
är jag försvarslös hos dig




Fri vers av Mejja
Läst 442 gånger
Publicerad 2005-09-18 14:30



Bookmark and Share


    carimba
försvarlösheten är förödande...
2005-09-18

  karenina VIP
det är fruktansvärt att bli överrumplad.. o just då i känslan blir man både handlingsförlamad o försvarslös..
2005-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Mejja