Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU ÄR

 

 

 

mitt eviga Begär 




Fri vers av SeXara
Läst 231 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-04-26 09:52



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja så det är
faller man där
då blir det så här!
2009-04-26

  ramsesII
kraftfullt.../
2009-04-26

  devilsangel
Aaah, nice :))
2009-04-26

  Lejonhjärtas poesi
Känslan är så mycket mer än orden kan förtälja och du får fram det bra här!
2009-04-26
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara