Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ger dig alla mina sparade kyssar


Jag kan inte
vända på dygnet
inte heller stanna dagen
från att gry mot natt
jag kan inte heller gå
i gamla skor
och önska dom nya

men jag kan vara
mig själv med dig
jag kan ge dig
alla mina sparade kyssar
och krama dig
med hela mig




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 148 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-26 17:42



Bookmark and Share


  issac.a.m
så vackert......
2009-07-18

    baruk
Ett härligt apoteos till kärleken! Tänk att få ge alla, kanske under en hel livstid, sparade kyssar och att få krama den älskade "med hela mig". Mycket bra!
2009-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin