Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är mina tankars dans


Du klär min dag
i din nakenhet
du är mina tankars dans

åtskilliga mils avstånd
i mellan oss

när vi oss i kärlek
då vi rörs vid

andas varandras närhet
då tiden i mot oss ler

lever så i våra minnen
och tär mina kval
tills du åter dansar in
i mina dar




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-26 18:00



Bookmark and Share


    baruk
Detta att en annan "tär mina kval" var speciellt bra! Det är väl ändå detta vi människor i så hög grad är till för: att "tära" varandras kval! Tänk så mycket lättare att leva då!
2009-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin