Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Offer

"Can't get no love without sacrifice"
Jag offrade min bästa vän och mitt självförtroende.
Du offrade mig.




Övriga genrer av Photogirl
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-26 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Photogirl
Photogirl