Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du lycklig?

Är du lycklig nu?
Jag hoppas det.
Jag hoppas hon var värd det, alla denna smärta.
All smärta jag fick känna på, all smärta och ilska du tog ut på mig.
Jag fattar ingenting




Övriga genrer av Photogirl
Läst 200 gånger
Publicerad 2009-05-24 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Photogirl
Photogirl